Opening of the new building of EVERLAM in Mechelen – Foto David Legreve Opening of the new building of EVERLAM in Mechelen - Foto David Legreve

Everlam opent nieuwe site in Mechelen

MECHELEN – Everlam heeft haar nieuwe Centre of Competence feestelijk geopend. De nieuwe site in Mechelen omvat het commerciële hoofdkantoor, het R&D-labo en het technische centrum van het kunststoffenbedrijf.

Het gebouw is ontworpen als een open ruimte om gezamenlijk werk te versnellen, sterkere synergieën te creëren en innovatie te bevorderen. Daarnaast moet het dankzij de goede ligging en de moderne faciliteiten een ideale uitvalsbasis worden om klanten en partners te verwelkomen en op te leiden.

Met het nieuwe gebouw geeft Everlam duidelijk aan dat het sterk inzet op innovatie, onderzoek en ontwikkeling. Greg Parekh, voorzitter Everlam: “Dit centrum is een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van het bedrijf. De open ruimte zorgt ervoor dat verschillende teams vlot met elkaar kunnen communiceren en weerspiegelt waar we voor staan: een servicegericht, innovatief en ondernemend bedrijf. In het midden van het gebouw bevindt zich een gloednieuw laboratorium met technisch hoogstaande apparatuur.”

Harald Hammer, ceo Everlam: “Onze investeringen in mensen en faciliteiten geven ons de troeven om aan de behoeften van de markt tegemoet te komen, dichtbij onze klanten te blijven en de hoogste kwaliteit van activiteiten, producten en diensten te leveren. Everlam kan rekenen op een sterk geëngageerd, multinationaal leiderschap met eenzelfde visie, dat bovendien steeds verder wil groeien en de positie van het bedrijf als een grote speler op de markt nog wil versterken.”