3D rendering vooraan

Wim Verhuur investeert in bedrijvencentrum

SINT-KATELIJNE-WAVER – Ruim een jaar geleden kocht Wim Verhuur een oude industriële steenbakkerij die paalt aan de eigen bedrijfsgebouwen aan de Fortsesteenweg in Sint-Katelijne-Waver. Deze site biedt niet enkel ruimte tot uitbreiding voor het bedrijf zelf. Wim Verhuur investeert er in een logistiek bedrijvencentrum.

Wim Verhuur loopt als een trein. Zaakvoerder Wim Van Nuffelen werd onlangs door JCI uitgeroepen tot Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar en Wim Verhuur kreeg de LON-Award in Mechelen. En nu gaat het bedrijf zijn activiteiten ook verbreden.

Enige tijd geleden kocht Wim Verhuur ‘de Novobric’, de terreinen van de voormalige gelijknamige steenbakkerij, in de eerste plaats om zelf te kunnen uitbreiden. De onderneming in volle expansie heeft hier de broodnodige ruimte om verder door te kunnen groeien. Maar aangezien het gaat over een grote site van 35.000 m², biedt die ook de mogelijkheid om een nieuwe activiteit op te zetten: een logistiek Bedrijvencentrum.

Ideale ligging

Novobric bedrijvencentrum heeft strategisch gezien een ideale ligging op de as Antwerpen-Brussel. Het oude gebouw is omgevormd tot 25 units die in oppervlakte variëren tussen 100 en 1.700 m². Desgewenst is ook parkingruimte voor vrachtwagens ter beschikking.

Vermits Wim Verhuur zelf ook op het terrein actief is, is er constante bewaking en beveiliging, kan er gratis gebruik worden gemaakt van vorkliften, hoogtewerkers en meetinginfrastructuur en is er ook een conciërge aanwezig.

Op dit ogenblik zijn er nog maar een paar units vrij, wat het succes van dit concept in de regio duidelijk onderstreept. De vrije units zijn magazijnen van 604, 1184 en 1237 m².

Onder de huurders van de units zijn o.a. Greenyard, Eurodak, Dakwerken Peeters, Den Tech, Foqué Construct, Pwt Thermo, Mobaut, Rocking Seats, Detallista, Fermette en Wim D’Hollander.