kantoorheylen

Heylen Vastgoed zoekt extra volk

MECHELEN/LIER/HEIST-OP-DEN-BERG – Heylen Vastgoed heeft al acht kantoren verspreid over de provincie Antwerpen, en wil nog uitbreiden. Daarom is de vastgoedspecialist op zoek naar tien extra medewerkers. Ook voor het kantoor in Mechelen wordt extra talent gezocht.

Na de opening van een achtste kantoor in Heist-op-den-Berg heeft Heylen Vastgoed al plannen om zich nog verder te verankeren in de regio van Antwerpen. Er komt nog een kantoor in het Antwerpse district Ekeren. Zaakvoerder Johan Heylen: “Wij merken dagelijks wat een groot potentieel een vastgoedkantoor met meerdere vestigingen heeft in de ruime omgeving van Antwerpen en Kempen, en willen hier dan ook op inspelen.”

Om dit op een kwalitatieve manier te kunnen bewerkstelligen en klanten vanuit een specialisatie te kunnen bijstaan, is Heylen Vastgoed op zoek naar een tiental nieuwe medewerkers. “Onze ambitie is niet om de grootste makelaar te zijn, maar om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn vanuit een zo breed mogelijk bereik.”

Johan Heylen overloopt waar Heylen Vastgoed naar op zoek is: “Voor de verwachte uitbreiding in de regio Antwerpen hebben we een vijftal vacatures, voor verhuur, verkoop, onthaal en nieuwbouw. In de regio Kempen zijn we op zoek naar een HR-assistent, iemand voor de juridische afdeling, en makelaars voor verhuur en verkoop. Het volledige overzicht kan worden gevonden op onze website.”

Mechelen

Ook voor het kantoor in Mechelen wordt nieuw bloed gezocht. Voor dit kantoo zoekt Heylen Vastgoed een commercieel talent dat de pandenportefeuille kan uitbreiden door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus van deze job ligt op prospectie en inkoop.

Heylen Vastgoed biedt nu meer dan 1.000 eigendommen aan in de provincie Antwerpen en heeft heel wat ervaring in huis op het gebied van verkoop, verhuur en nieuwbouw. “Alles wat we doen is vastgoed-gerelateerd. In een steeds meer complexe markt beschikken wij bovendien over een eigen juridische dienst.”