Green House Styling Bar

Starter van de week: Greenhouse Styling Bar pimpt uw feest

BERLAAR – Ilka Vermeiren startte Greenhouse Styling Bar op in combinatie met een andere job, maar trekt intussen klanten van over heel Vlaanderen aan. Het bedrijf uit Berlaar verzorgt totale make-overs, creatieve workshops en professionele opleidingen.

Make-up, hairstyling en flowerstyling voor feesten, huwelijken of vrijgezellenfeesten, maar het gaat evengoed om styling en het leveren van boeketten voor bedrijven. Daarbij komen ook Do It Yourself workshops en professionele opleidingen. “Greenhouse Styling Bar heeft niet één duidelijk concept. We zijn een styling bar met een waaier aan diensten, maar evengoed een shop met leuke must-haves”, legt zaakvoerder Ilka Vermeiren uit.

Met de make-overs en bloemboeketten trekt Greenhouse Styling Bar klanten uit de regio rond Berlaar aan. Voor teambuildings en vrijgezellenfeesten, waarbij klanten een activiteit kunnen kiezen uit het aanbod van het bedrijf, gaat het bereik al wat verder.

Voor de workshops rond make-up, hairstyling en flowerstyling komen klanten echt van ver. “Voor de professionele workshop Bruidskapsels had ik deelnemers vanuit Brugge, Loenhout, Gent, enzoverder”, aldus Ilka Vermeiren.

Aangenaam creatief

Klanten vinden bij Greenhouse Styling Bar een sfeer van warmte en openheid en worden tot in de puntjes gesoigneerd. “Tijdens de vrijgezellenfeestjes zorgen we ervoor dat alles tot in de details bijdraagt tot een heuse belevenis. Ook voor een huwelijk bieden we een exclusief aanbod van make-up, hairstyling van de bruid en haar suite, bloemen voor in het haar, corsages, bruidsboeket, tafeldecoratie, enzoverder. We zijn echt een creatieve onderneming”, aldus Ilka Vermeiren.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinmechelen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.