noeveren

Probo geeft Poort van Noeveren 26 nieuwe appartementen

MECHELEN – BOOM – Projectontwikkelaar Probo bouwt op de site Poort van Noeveren een appartementencomplex met 26 flats. Het gaat om appartementen met één of twee slaapkamers en met een knap uitzicht over de Rupel.

De nieuwbouw die de Mechelse projectontwikkelaar Probo gaat realiseren, zal vier verdiepingen tellen. De 26 appartementen variëren in oppervlakte, van 67 m² tot 112 m². De prijs gaat van 165.000 tot 212.000 euro. Er zijn ook 21 ondergrondse parkeerplaatsen en een fietsenberging.

De woonkamers van de flats sluiten aan op een privéterras. De terrassen zijn zuidwest georiënteerd en bieden veel zonlicht en natuurlijke lichtinval.

Ligging

De ligging van het appartementencomplex biedt veel voordelen. In Noeveren bevindt zich de site Frateur, vroeger het centrum van de baksteennijverheid langs de Rupel en nu een museum met een interessant toeristisch en cultureel aanbod.

De ligging van het nieuwe gebouw is vrij rustig, maar toch dicht bij het commerciële centrum, scholen en openbaar vervoer. Het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre is evenmin veraf. Je raakt van hieruit ook gemakkelijk naar Brussel, Antwerpen, Mechelen en Gent .

De verkoop van de appartementen gebeurt via het Boomse immokantoor Immo Dillen & Partner op de Grote Markt.

De oplevering van de appartementen is gepland voor het najaar van 2019.