Studio Carbon

Starter van de week: Studio Carbon pakt interieurs aan

MECHELEN – Pas wanneer interieur en architectuur hand in hand gaan, wordt een oogstrelend resultaat bereikt. Het zijn dat soort resultaten waar Studio Carbon naar streeft. De Mechelse onderneming doet dat met authenticiteit in ieder ontwerp.

De 33-jarige Tine Vander Aa studeerde eerst twee jaar architectuur aan Sint-Lucas in Brussel en specialiseerde zich nadien in interieurvormgeving. Na haar opleiding ging ze onder meer aan de slag voor Filip Tack design office en Aerts+ Blower. “Maar ik had altijd al de ambitie om mijn eigen ding te doen. Met dit nieuwe verhaal kan ik nu al mijn creativiteit de vrije loop laten gaan.”

Dat doet Studio Carbon zowel bij nieuwbouw als verbouwingen. “Ik vind het belangrijk om de wensen van mijn klanten goed te kennen. Van daaruit puzzel ik boeiende materialen samen en zet de eerste lijnen uit voor het voorontwerp. Nadien stellen we in overleg alles op punt en kan ik de opdrachtgever verder begeleiden in het volledige traject, van aanbesteding tot uitvoering en opvolging.”

Authenticiteit

De korte lijn tussen Studio Carbon en de klant is meteen ook de sterkste meerwaarde. “Ik wil echt mensen helpen door naar hen te luisteren. Dat doe ik wel altijd zonder mijn eigenheid te verliezen”, zegt Tine Vander Aa. “In ontwerpen vind ik authenticiteit namelijk heel belangrijk. Ik ben er constant naar op zoek mezelf te vernieuwen. Ik zou niet graag diegene zijn die telkens een variant maakt op hetzelfde ontwerp.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinmechelen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.